Heijppa ! Päivän olen tässä kotosalla oleskellut, laittelin minttua ja sipuleita kuivamaan (: Minttua ihan katosta nipuissa roikkumaan huoneen seinustalle ja sipulit laitan ulkovarastoon, toivottavasti onnistuu, eka kerta mitään kuivattamassa >(: Aikas myöhäinen aikahan se on, mutta ainahan voi kokeilla. Lueskelin, muiden mukaan elokussa olisi ihanteellisempaa kerätä ja kuivata satoa, kuin syyskuussa ;) Mutta eiköhän se ole melkein sama kuivaanko minä minttuni nyt vai 4 päivää sitten (: Lets hope that everything goes right (:

  Nyt olen saanut hieman stressiä purettua, siivosin piharakennusta, huhuh. Oli aikamoinen homma ! :D Mutta terapeuttista hääräillä ja tutkia 10 vuotta vanhoja tavaroita ja lajitella niitä ym. Mukavaa puuhaa, ja jälki näkyi aikas hyvin (: Vielä siellä on hommia, mutta jatkan sitä joku toinen päivä, nyt en enään jaksa, kun jo nelisen tuntia siivoilin siellä (:

  Huomenna ystäväiseni tulee kylään. Jännää. (: Ja eilen oli se disko, jossa kaikki muut ystäväni olivat, olisin kuvitellut että tänään minun olisi pakko tekstata kaikille ja kysellä että mitä tapahtui, ketä oli paikalla ja kaikki muutkin yksityiskohdat, kunnes lopulta ajattelisin että harmi kun en ollut siellä, mutta nyt, kumma kyllä, ei voisi vähempää kiiinnostaa mitä siellä on tapahtunut :D Jännää sekin (: Joten eiköhän tämä tästä, kun jo osaan olla kotonakin, vaikka tietäisin että kaikki muut ovat pitämässä hauskaa ;) Noh , pikkuvikoja (: Itsehän katsoin eilen Star Trekin, ja vietin perheen kanssa ihan laatuaikaa.. Kokkailimme yhdessä ja näin (: Joten eipä haittane vaikka joku disko väliin jäikin ;) Ensi kerralla sitten ehkä (: Mutta minä menen nyt, heippa ! (: