Haj (: Täällä taas, koulussa olikin mukava päivä, opiskelu sujui juurikin mukavasti. Nyt olen alkanut huolestua, elintavoistani. En tiedä, että mihin tämä minut vie, mikäli jatkan näin. Suurstressi ja loppuunpalaminenn eivät ole kaukana ! Nykyään en ole kotosalla oikein yhtään, vietän paljon aikaa ystävieni kanssa ja tietokoneella. Läksyjäkin olisi vaikka muille jakaa, ja työt tehtävänä. Huh huh. Minua on syyllistetty siitä kuinka en ole tarpeeksi kotona tai kavereiden kanssa ym, vaikka miten yrittäisin, mikään ei siltikään riitä ! :( se syö miestä. :/ Syön nykyään hieman liikaa -  aina olen ruoat kädessä. Huomasin tämänkin, ja huolestuin. Tätä vauhtia alan pulskistua pikkuhiljaa, ja kohta se sitten onkin myöhäistä. NYT minä teen lupauksen, että aion parantaa elämäntapani.

Lupaus nro 1. Annan enemmän aikaa itselleni. Vietän enemmän aikaa pitääkseni itseni terveenä, niin fyysisesti kuin henkisesti. Pidän huolen syömisistäni ja kunnostani. Ulkonäkö siinä sivussa.

Lupaus nro 2. Pidän huolen koulunkäynnistäni, opiskelun laiminlyönti ei ole suotavaa.

Lupaus nro 3. Vietän enemmän aikaa sukulaisteni kanssa ja kiinnitän huomiotani myös heihin useammin kuin ennen.

Lupaus nro 4. Lopetan yrittämisen KAIKKIEN miellyttämiselle. Vietän aikaa ystävieni kanssa, yritän olla kohtelias ihmisille, mutta unohdan ajatukseni siitä, että kaikkia pitäisi pystyä miellyttämään. Maailmassa on liikaa ihmisiä, kaikkia et voi edes oppia tuntemaan, saatikka miellyttämään.

Näillä mennään ! (: Yritystä kehiin, ja ilmoittelen täällä sitten miten onnistuu ! (: